Bestilling

Du bestiller mad for en uge ad gangen.

Du bestiller maden hos Mad & Måltider til en uge af gangen, og vi leverer til dig en gang om ugen. Du skal bestille mindst fire hovedretter om ugen. Du skal være hjemme på det aftalte tidspunkt hvor maden leveres, så du kan lukke op for vores chauffører. Til gengæld sørger vi for at sætte maden i dit køleskab og tjekke at temperaturen er 5 grader. Har du ikke et køleskabstermometer, sørger vi for at installere et i dit køleskabet.

Når du melder dig til som kunde, ringer vi til dig, og hvis du ønsker det, kommer vi hjem til dig til en snak om, hvordan du bestiller maden, og hvordan du varmer den.

Du modtager et leveringstilbud hver uge. Leveringstilbudet er også en bestillingsseddel, hvor du bestiller det antal madportioner, du gerne vil have leveret.

Hver uge får du udleveret et leveringstilbud, denne afleveres ugen efter til chaufføren. 

Glemmer du at udfylde leverings tilbudet, skal du ikke fortvivle, så modtager du det antal menuer som du normalt bestiller hos os.

Du har mulighed for selv at bestille din mad på vores web bestilling - dette kræver en oprettelse ved henvendelse ved os.

Er du tilmeldt web bestilling kan nedenstående link bruges

Klik her for at se menuen - https://menu.aabenraa.dk 

Læs Aabenraa Kommunens kvalitetsstandard for marservice her!